Teamcoaching

Een goed werkend team begint met mensen die zichzelf en elkaar goed kennen. Door de hectiek van alle dag, bijzondere omstandigheden of de dynamiek in een organisatie, komen teams onder druk te staan en onder druk wordt alles vloeibaar. Ook gedrag dat onder ‘normale’ omstandigheden nooit het daglicht zou zien. Dit gedrag kan verstorend zijn en soms zelfs ronduit ontwrichtend voor de onderlinge communicatie, de veiligheid, begrip en respect voor elkaar en daarmee de samenwerking.

Dit heeft altijd negatieve invloed op de mensen in het team én het resultaat.

Ik ondersteun teams die een onder alle omstandigheden stevig willen blijven staan door jullie de gesprekken met open vizier te laten voeren, écht naar elkaar te luisteren en door te vragen. Hierdoor kunnen oude frustraties uitgesproken worden en verborgen talenten tot bloei komen.

Waarom teamcoaching?

  • Meer onderling vertrouwen en veiligheid
  • Groter gevoel van vrijheid
  • Door echt samen-werken betere prestaties en resultaat
  • Een krachtig(er) team waar individueel en als team ontwikkeling plaatsvindt

Waarom Ronald?

Door mijn jarenlange ervaring binnen verschillende organisaties en klanten weet ik waar je het over hebt als je praat over de dynamiek tussen mensen en in organisaties, waar prestaties onder een vergrootglas liggen, resultaten geboekt moeten worden en o ja waar goed moet worden samen gewerkt. Ik ben gespecialiseerd in omgevingen die bloot staan aan sterke en snel veranderende omstandigheden. Ik lever maatwerk, omdat elk team uniek is . Wil je meer weten, neem dan contact met me op.