Ervaringen


Het coaching traject bij Ronald is voor mij een ontdekkingsreis geweest naar wie ik ben. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en soms moet je iets net even anders doen, en dat laat Ronald je zelf allemaal ontdekken. Na elke sessie met een grijns op mijn gezicht en het “Yes !” gevoel naar huis. Ronald is betrokken weet het beste in je naar boven te halen. Zeilen kan ik goed en om dit traject daarmee te vergelijken…
De wind kan je niet veranderen, de koers wel en dat heb ik gedaan. Het doel blijft.

— Jan

“Een scherpe sociale coach die mij in de spiegel heeft leren kijken en mij de tools heeft gegeven hoe ik mijn uitdagingen te lijf kon gaan”

— Frank

“Ronald heeft met behulp van een ODC-meting verrassend snel mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart gebracht. Hij weet op een zeer prettige manier de resultaten uit te leggen en die ook verder samen met mij uit te diepen. Het heeft mij vooral inzicht gegeven in de kwaliteiten die ik wel al bezit, maar nog niet tot uiting brengt. Deze kan ik dus nog verder ontwikkelen. Ronald heb ik in dit traject leren kennen als een zeer toegankelijke coach. Hij is een enthousiaste, prettige gesprekspartner die zijn werk serieus neemt en met inzet doet”

— Gonnie

“Een erg succesvol coachtraject, ik heb veel geleerd over mijzelf en hoe ik beter met situaties, zakelijk en privé, kan omgaan. Ronald motiveerde mij altijd in de gespreken om zelf de “oplossingen” te zoeken. Dit werkte voor mij erg goed. Ik vond het heel erg fijn om met Ronald samen dit traject te doen. Ik kan werkgevers sterk aanraden om zijn coaching aan te bieden aan werknemers”

— Pascal

“Door te sparren en kritische vragen te beantwoorden werd ik aan het denken gezet. Het is een soort spiegel die voorgehouden wordt. Dit heeft ertoe geleid dat ik een opsomming van vaardigheden die bij mij kenmerken en een lijst met aspecten die in het werk moeten zitten kon opschrijven. Hierdoor kon ik concreet opzoek gaan naar een nieuwe stap in mijn carrière”

— Anoniem

“Het traject is echt een kadootje. Ronald heeft mij een spiegel voorgehouden en me hiermee aan het denken gezet. Woorden als kritisch, eerlijk maar ook vertrouwd, gehoord worden en jezelf kunnen zijn, komen in mij op. Erg waardevol en voor mij de start van een nieuw begin”

— Anke

“Het volgen van dit coaching traject doe je niet voor je werk of voor je manager, maar voor jezelf. Het klinkt als een cliché, maar ik heb mezelf beter leren kennen en waarderen, en daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Werken aan jezelf heeft iedereen iets aan”

Barend

“Mijn ervaringen met mijn coach zijn zeer positief! Het coachtraject betekende voor mij een stukje houvast en persoonlijke ontwikkeling/begeleiding, er was iemand waarbij ik mijn verhaal kwijt kon en hierdoor mezelf persoonlijk nog verder kon ontwikkelen. Voor mij persoonlijk heeft het met name opgeleverd dat ik mijn tijd nu beter in deel, meer rust momenten pak tijdens de dag en beter heb geleerd om nee te zeggen”

— Joost

“Ik ben zoals je weet ook blij dat dit traject me echt iets gebracht heeft. Daarvoor nogmaals hartelijk dank: Door trouw aan mij zelf te blijven, voel ik mij gelukkiger en kan ik betere beslissingen nemen”

— Anoniem

“De gesprekken hebben voor een herontdekking van mijzelf gezorgd, en ik heb diepere inzichten, waarden & kleuren en grenzen over mijzelf geleerd. Ik heb de gesprekken altijd als open, laagdrempelig en waardevrij ervaren, soms confronterend, maar daardoor juist heel leerzaam voor mijn eigen ontwikkeling”

— Paul

“Het coachtraject heeft me inzicht gegeven in mijn ‘drivers’ en ik ben me bewust geworden dat het belangrijk is om die centraal te stellen bij de keuzes die ik maak om te kunnen leven naar mijn waardes, zowel in het werk als privé”

— Anoniem

“”Het mooiste dat je kunt worden is jezelf.” Toen ik tijdens de eerste sessie met Ronald de vraag kreeg “Wie ben ik?” kon ik hier geen antwoord op geven. De letterlijke leegte in mijn hoofd frustreerde me en maakte me bang: wie kan zichzelf nou niet simpelweg beschrijven in een aantal woorden? Beetje bij beetje zijn we samen, aan de hand van uitdagende, leuke, maar confronterende opdrachten aan de slag gegaan om mijn “ware ik” te vinden. En ik moet zeggen dat dat in relatief korte tijd toch wel erg goed is gelukt! Ik voel me zekerder, zit lekkerder in mijn vel en heb beter voor ogen wat ik wil. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor”

— Keanu