Leidinggevende

Het belangrijkste kapitaal van organisaties zijn de mensen. Want mensen maken het verschil in de dienstverlening naar je klanten. Ondersteund met systemen, afspraken en ontwikkelmogelijkheden verrichten zij het werk dat jouw klanten tot een tevreden klant maakt.

Al langere tijd hebben we personeelstekorten om het werk gedaan te krijgen. We hebben moeite om nieuwe mensen te vinden en om mensen te behouden. Wat maakt dan toch dat we niet de volledige kracht van onze mensen en de teams benutten? Dat het gevoel van veiligheid ontbreekt om samen te groeien. Dat we vanuit het “controle” paradigma maatregelen treffen die afleiden van het echte werk (bv teveel regels, procedures en hoge administratielast)? En offcourse wat maakt toch dat de professionals en leidinggevende soms zo reactief handelen en wachten op een volgende opdracht?

Wil je in je team meer zelfredzaamheid, eigen regie en proactiviteit zodat de ‘intelligentie’ van je mensen ook echt tot zijn recht komt? Dat je team samenwerkt als een team? Dat het team met eigen oplossingen komt? En het talent en potentieel ook echt wordt benut? En dat de tevredenheid van je klant vanuit de win-win eigenschap vergroot?

Als interim teamleider/ ontwikkelcoach daag ik jullie uit om hier echt stappen in te zetten. En jazeker zijn systemen, werkwijzen, best practices en afspraken belangrijk, maar alleen als ze je helpen bij het effectief behalen van het eindresultaat. Het is de slag maken van de ‘systeem’ wereld naar de ‘leef’ wereld en daar de juiste balans in vinden.

Als coachend leider zorg ik samen met het team voor ontwikkeling in professionaliteit (presteren, leren en plezier hebben). Niet altijd de snelste route wel de meest duurzame.

Waarderingen die ik van mijn klanten krijg: Mensgericht, verbindend, ontwikkelingsgericht, enthousiast, integer, communicatief vaardig, pragmatisch, afstemmend en doelbewust.

Ik werk graag samen met anderen en ben in staat met en door middel van hen resultaten te boeken en veranderingen te realiseren. Een coach, een projectleider, een teamspeler, een impulsieve vrije denker en met passie voor het creëren van duurzame mensgerichte relaties en organisaties. Van nature gericht op ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hier graag een gesprek over aan gaan? Bel me en we maken een afspraak.