Jongeren

Worstel jij met je studie, beroeps of profiel keuze? Twijfel jij soms over jouw talenten en wat nog aan potentieel in jou zit?

De Junior ODC-meting (ODC staat voor Odin Development Compass) maakt je talenten zichtbaar en wat je nog niet weet van jezelf, je onbewuste kracht. Leer over je verborgen talenten en wat die voor jou betekenen! Met de Junior ODC-meting worden jouw onzichtbare krachten zichtbaar worden gemaakt. Ook wordt zichtbaar welke dingen je beter kunt vermijden, omdat ze jou teveel energie kosten.

Wanneer?

De junior ODC-meting helpt jongeren bij vraagstukken over:

  • studie-, beroeps- of profielkeuze.
  • vergroten van zelfvertrouwen en persoonlijke groei.
  • ontdekken en ontwikkelen van talenten.
  • vergroten van de eigen zelfstandigheid, kracht en passie.

Voor wie?

De Junior ODC-meting is voor jongeren van 11 t/m 20 jaar. De jongeren doelgroep waar ik me op richt is van 16 t/m 20 jaar.

Werkwijze?

Als je aan de slag wilt met de Junior ODC neem dan contact met mij op. We hebben het telefonisch over je vraagstuk en kijken of de Junior ODC hierbij past. Vervolgens krijg je per mail een uitnodiging om online de junior ODC meting in te vullen. Wanneer je de meting hebt uitgevoerd plannen we samen een gesprek van een uur waarin jij jouw meting teruggekoppeld krijgt. We richten ons in dat gesprek op jouw vraag.

Kosten?

De kosten voor een Junior ODC meting plus terugkoppelgesprek zijn 121,-. Wat krijg je dan?

  • een Junior ODC meting
  • een terugkoppelgesprek van een uur
  • een rapportage van je ODC-resultaten

De meting wordt kosteloos door de SAGA foundation beschikbaar gesteld. Waarom? Om zoveel mogelijk jongeren zo jong mogelijk hun krachten en talenten te laten ontdekken. Hoe eerder je hier in je leven achter komt, des temeer je bewuste keuzes kunt maken en met meer zelfvertrouwen, energieker en positiever in het leven staat.

Ik ben een ODC Junior gecertificeerde professional, ervaren in het afnemen en analyseren van ODC metingen. In het kader van individuele coaching, teamontwikkeling en matching.

Benieuwd naar de ODC meting en wat het voor jouw kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

Meer informatie

Junior ODC – Odin Company

SAGA Foundation